Uluslararası B2B İletişim Fuarı

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 17.03.2016 tarihli ve  5667 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 1. Uluslararası B2B İletişim Fuarı “Brest 2016”nın, 21-22 Nisan 2016 tarihlerinde, Brest Bölgesel İdari Komitesi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Brest Şubesi işbirliğinde, Belarus’un Brest şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.

Fuarın amaçları arasında, bölgeler arası işbirliğini güçlendirmek, yeni pazarlar hakkında bilgi alışverişi ve yabancı yatırım çekilmesinde işbirliğinde bulunmak olarak belirtilmektedir. Ayrıca, fuar çerçevesinde gerçekleşecek olan sergide ise Brest ve diğer Belarus bölgelerinde yatırım imkânlarının anlatılacağı ve katılımcıların da kendi ülkelerini tanıtma fırsatına sahip olacağının altı çizilmektedir.

Söz konusu Fuar ile ilgili detaylı bilgi için Belarus Ticaret ve Sanayi Odası Brest Şubesi Yurtdışı Ekonomik İşbirliği Departmanı ile irtibata geçilmesi gerekmektedir. Etkinliğin programı TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyurulan- Belarus” bölümünde dokümanda yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Detaylı bilgi için:

Belarus Ticaret ve Sanayi Odası Brest Şubesi

(Brest Branch of the Belarusian Chamber of Commerce &Industry)

Yurtdışı Ekonomik İşbirliği Departmanı

(Foreign Cooperation Department)