Türkiye-Rusya İşbirliği Forumu, 20 Haziran 2018

TOBB’dan alınan bir yazıda; TOBB ve  Güney Ural Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 20 Haziran 2018 Çarşamba günü, saat 10.00’da, TOBB İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda, "Türkiye-Rusya İşbirliği Forumu" gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Forum kapsamında, Rusya’nın özellikle Chelyabinsk Bölgesi’ndeki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacaktır. Etkinlik çerçevesinde Türkçe-Rusça simültane çeviri hizmeti ücretsiz olarak sağlanacağı belirtilmektedir.

Foruma; Rusya’nın tekstil, inşaat, tahıl, hafif sanayi, ayakkabı, metal kesme aletleri, asansör, danışmanlık, hazır giyim, ayakkabı ve teknoloji sektörlerinden gelen firmaların katılmalarının beklendiği ifade edilmektedir.

Etkinliğin programı ve Rus tarafı taslak katılımcı listesi TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) ana sayfasında görülen "Hizmetler" bölümündeki "Uluslararası İş İmkanları - Ülke Duyuruları - Rusya Fedarasyonu" kısmında yer almaktadır (https://www.tobb.org.tr/UlkeRehberi/Sayfalar/rusyafederasyonu.php) .

Etkinliğe katılacak firmaların, burada bulunan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 18 Haziran 2018 Pazartesi günü mesai bitiminekadar TOBB'a e-posta yoluyla ("kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr") iletmeleri gerektiği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.