Tunisia Business Export Forum Hakkında

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB), odamıza gönderilen yazıda;

Tunus Başbakanı Yousef Chahed’in de katıldığı bir konferans ile Tunus’a yatırım çekmeyi amaçlayan Kamu-Özel ortaklığı (PPP) projelerinin kamuoyuna tanıtıldığı bildirilmekte te temelde dört ana başlık altında derlenen toplam 33 projenin sunulduğu söz konusu konferans konularının, enerji, ulaştırma ve lojistik, alt yapı, kalkınma ve şehircilik ile bilim ve teknik merkezlerinden oluşturulduğu bildirilmektedir.

Söz konusu Kamu-Özel Ortaklığı (PPP) projelerinin listesine ve bahse konu projelere ilişkin ayrıntılı bilgiye www.tunisiappp2018.tn adresinden ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla,