TOBB NEFES KREDİ DUYURUSU

DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE ‘NEFES KREDİSİ’’

İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte üyelerimizin en büyük sorunlarından birisi finansmana erişimde yaşanan sıkıntılar ve enflasyonun çok üzerindeki kredi faizleridir. Bu nedenle, Üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere, “TOBB NEFES KREDİSİ” adı altında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile Birliğimiz arasında protokol imzalanmıştır.

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine çözüm getirmek amacıyla TOBB öncülüğünde düzenlenen NEFES KREDİSİ Kampanyasına Dinar Ticaret ve Sanayi Odası’ olarak finansman desteği sağladık.

2017 yılının en ucuz kredisi olarak nitelendirilen kampanyadan sadece Dinar Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri faydalanacak.

Nefes Kredi Kampanyası Şartları

Nefes Kredisi, 12 ay vadeli ve aylık eşit taksitler halinde kullandırılacak, vadenin uzatılması veya kısaltılması mümkün olmayacaktır. Faiz oranı yıllık yüzde 9.90 , aylık yüzde 0,825 ‘tir. Kredi azami limiti 50.000,00.-(EllibinTL)’dir. Ziraat Bankası ve Denizbank’ın tüm şubeleri üzerinden söz konusu kredi başvurusunda bulunulabilecektir.

Nefes Kredi Kampanyasına Nasıl Başvurulacak

KOBİ'lerin Nefes Kredisi'ne başvurabilmeleri için öncelikle Dinar TSO' dan “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir.” ibareli Faaliyet Belgesini aldıktan sonra, Ziraat Bankası ve Denizbank’ın herhangi bir şubesine giderek bankanın talep edeceği kredi evrakları ile söz konusu krediye müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bankalar ve KGF, KOBİ'nin krediye uygunluğunu değerlendirecek. Değerlendirme süreci olumlu sonuçlanırsa; bankalar KOBİ'ye TOBB Nefes Kredisi kullandıracaktır.

TOBB öncülüğünde Kredi Garanti Fonu, Denizbank ve Ziraat Bankası işbirliğinde KOBİ’lere verilecek kredinin iş dünyasına büyük ivme ve moral kazandıracağını düşünüyoruz. Üyelerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.