TOBB DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJESİ 2.FAZ KULLANICI EĞİTİMİ’NE KATILDIK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde tüm Oda ve Borsalarda kullanılan hizmet altyapısının geliştirilmesi ve mevzuatın gerekliliklerinin sağlanması amacıyla başlatılan Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında 2.Faz Kullanıcı Eğitimleri 20-21 Haziran 2019 tarihlerinde TOBB Merkezinde gerçekleştirildi. Eğitimlere Odamız Genel Sekreteri Tansu KURT Katıldı.

TOBB yetkilileri ve program yapımcısı firma yetkilileri tarafından yapılan sunumlarda Personel Bordro işlemleri ve demirbaş stok işlemlerinin mevcut sistemle entegre bir şekilde tüm mevzuatlara uygun daha hızlı ve daha güvenli şekilde yürütülmesini sağlayacak modüller hakkında bilgilendirme yapıldı.

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.