TET Ar-Ge Proje Pazarı 2018

Sayın Üyemiz,

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nden, odamıza gönderilen yazıda;

Genel Sekreterlik bünyesinde faaliyet gösteren Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliğince elektrik, elektronik ve bilişim sektörlerinde yüksek katma değerli üretim yapılabilmesi, ihracatın sürdürülebilir kılınması ve üniversite-sanayi işbirliği kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla 2018 yılı Ekim ayı içerisinde “TET Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliğinin yedincisinin TİM İnovasyon Haftası ile birlikte düzenlenmesinin planlandığı belirtilmektedir.

Bahse konu etkinlikte Akıllı Şehirler teması altında;

-Akıllı Binalar ve Çevre

-Akıllı Enerji

-Akıllı Sağlık ve Medikal

-Akıllı Ulaşım ve Ulaşım Araçları

-Diğer Akıllı Uygulamalar (Mobilite, sağlık, eğitim, üretim vb.)

olmak üzere beş kategoride proje başvuruları alınacaktır. TET Ar-Ge Proje Pazarı’na başvuran projelerden ön değerlendirmeyi geçecek tüm projelere TİM İnovasyon Haftası’nda projelerini sergileme imkanı verilecek, etkinlik paydaşları arasında yer alan kuluçka merkezleri tarafından uygun görülen projeler kuluçka programına kabul edilecek ve yatırımcı karşısına çıkmaya uygun görülen projeler yatırımcı sunumlarına iştirak edebileceklerdir.

Dereceye giren tüm projelere toplamda 187.500 TL ödül dağıtılacaktır. Etkinliğin son başvuru tarihi 19 Temmuz 2018 olup, proje başvuruları www.tetprojepazari.org adresinden kabul edilmektedir.

Saygılarımızla,