SU YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ

Sayın Üyelerimiz,

Ülkemizin 2023 yılı vizyonu ve hedefleri doğrultusunda su kayıplarının kontrolü için çalışmalar gerçekleştiren kamu kurumlarının, özel sektör kuruluşlarının, akademisyenlerin ve öğrencilerin motivasyonlarını pekiştirerek su yönetiminde farkındalığı artırmak, başarılı projeler ile yenilikçi ürünleri teşvik etmek ve kamu – özel sektör – üniversite işbirliğine katkı sağlamak amacıyla Su Yönetimi Ödülleri programı tertip edildiği ifade edilmiş olup, www.suyonetimiodulleri.org internet sitesinde ilan edildiği ve aşağıdaki kategorilerde ödüller verileceği bildirilmiştir.

• Su ve Kanalizasyon İdaresi (başarılı proje)
  • İl Belediyesi (başarılı proje)
  • İlçe Belediyesi (başarılı proje)
  • Sulama Teşkilatı (başarılı proje)
  • Üretici (yenilikçi ürün)
  • Yüklenici (başarılı proje)
  • Müşavir (başarılı proje)
  • Üniversite (başarılı proje)
  • Basın Kuruluşu (en iyi haber)

Başvurular 1 Şubat 2019 – 30 Haziran 2019 tarihleri arasında kabul edilecektir. Detaylı bilgiyi odamızdan temin edebilirsiniz.

Saygılarımızla,