Speed-Match 2022 İkili İş Görüşmeleri Etkinliği

Değerli Üyemiz,

TOBB tarafından iletilen Eskişehir Sanayi Odası'na ait yazıda, 27-28 Nisan 2022 tarihlerinde "Speed-Match 2022 International Networking Event" ikili iş görüşmeleri etkinliğinin çevrimiçi olarak organize edileceği bildirilmektedir. Havacılık, raylı sistemler ve otomotiv ana ve yan sanayide faaliyet gösteren firmalarımızın yeni iş bağlantıları kurabilmeleri amacıyla uluslararası katılımla gerçekleştirilecek olan etkinliğe geçtiğimiz yıl 34 ülkeden 369 firmanın katıldığı belirtilmektedir.

Yazıda devamla, birçok farklı ülkeden Ticaret ve Sanayi Odası, sektörel kümelenmeler ve iş ağlarının ortak olarak destek verdiği, havacılık, raylı sistemler ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren üst kuruluşlar tarafından da desteklenen ve bu yıl 4000'den fazla işletmenin katılım sağlaması beklenen Speed-Match 2022 İkili İş Görüşmeleri Etkinliğine ilişkin detaylı bilgilere https://speedmatch2022.b2match.io/ adresinden ulaşılabileceği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunulur