SENEGAL İSTİŞARE TOPLANTISI

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, Senegal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliğinden gönderilen yazıya atfen, Senegal'in, Yükselen Senegal Planı'nın ikinci aşaması olan 2019-2023 (PAP2) Öncelikli Eylem Planının hayata geçirilmesi için kamu-özel ek finansmanları seferber etmek amacıyla Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Dünya Bankası ile işbirliği içerisinde Aralık 2018'de Paris'te "İstişare Grup Toplantısı (GCP2018)" düzenlemeye karar verdiği bildirilmiştir.

Yazıda ayrıca, İstişare Grup Toplantısı boyunca, tarım, bahçecilik ve tarım ticareti, enerji, petrol ve gaz madenleri, sanayi, inşaat ve altyapı, dijital ekonomi, turizm ve yatırım fonları sektörlerinin ön plana çıkarılacağı bildirilmektedir.

Bu çerçevede, söz konusu organizasyona ilişkin taslak program ve katılım koşulları senegalbuyukelciligi@gmail.com e-posta adresi veya 0312 442 00 46 telefon numarasından temin edilebilir.