Nijerya Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi Etkinliği

TOBB’dan aldığımız yazıda, T.C. Ekonomi Bakanlığı'ndan gelen bilgiendirmeye atfen, Abuja Ticaret Müşavirliği tarafından, 21-23 Mayıs 2018 tarihlerinde, Abuja'da, Nijerya Federal Devlet Başkanı, Federal Devlet Başkan Yardımcısı ve Sanayi Ticaret ve Yatırım Bakanı katılımlarıyla, Nijerya Yatırım ve Promosyon Komisyonu (NIPC) organizasyonunda "Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi" adlı bir etkinlik düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, bahse konu etkinlik kapsamında Nijerya'da önde gelen enerji, ulaşım, imalat, bilgi teknolojileri ve tarımsal sanayi gibi sektörlerin ön planda olacağı ve bu sektörler için yapılması planlanan projelere yer verileceği belirtilmiş olup, bu etkinlik ile uzun dönemli yatırımların Nijerya'ya çekilmesinin ve politika yapıcılar ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerinin bir araya getirilmesinin amaçlandığı ifade edilmiştir.

Etkinliğe ilşkin detaylı bilginin, TOBB internet sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Nijerya" bölümünde yer aldığı belirtilmiştir.

Detaylı Bilgi İçin NIPC İletişim Bilgileri:

Telefon: +234 (9) 290 0059, +234 (9) 290 0061
E-posta: events@nipc.gov.ng