Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden, Odamıza gönderilen yazıda;

Batı Afrika Ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika’nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya’nın ekonomi başkenti Lagos’ta, 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasındaİstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2. Türk ürünleri Fuarı‘nın gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazıda, söz konusu Fuar’a ilişkin katılım formu ve detaylı bilgilere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş imkânları/Yurtdışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabileceği belirtilmiştir.

Saygılarımızla,