NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Sayın Üyemiz TOBB, DENİZBANK ve KGF  arasında imzalanan Nefes Kredisi Projesine istinaden Odamız Üyelerine Kredi imkanı açılmıştır.
Kredi ile bilgiler;
Dinar Ticaret ve Sanayi Odasından alacakları "Nefes Kredisi Başvurusu içindir" ibareli Faaliyet Belgesinin Denizbank Dinar Şubesine sunulması şarttır.
Yıllık Faiz oranı %7.5 dir.
Cirosu 25 Milyon TL nin altında olan üyelerimiz Nefes Kredisinden faydalanabilecekleridir.
Üyelerimiz azami 100.000 TL ye kadar Nefes kredisi kullanabileceklerdir.
Kredi Taksitleri 2020 yılında hiç bir ödeme yapmadan 2021 yılında 12 eşit taksitle ödenecektir.
Nefes Kredisi ilk aşamada DENİZBANK tarafından kullanılabilecektir. 2 Hafta sonra kamu bankalarımızında projeye katılması beklenmektedir.