MOLDOVA / KEK 10. DÖNEM TOPLANTISI HK.

Değerli Üyemiz,

TOBB tarafından iletilen yazıda, Türkiye-Moldova 10. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı'nın 6-8 Haziran 2022 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Söz konusu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, Moldova ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler ve özellikle ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 13 Mayıs 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza dinartso@tobb.org.tr  iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

Saygılarımızla,