MESLEKİ YETERLİLİK VE BELGELENDİRME SINAVLARI TAMAMLANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteklediği MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi tarafından Odamız işbirliği ile Ahşap Kalıpçı,Sıvacı, Seramik Karo Kaplamacısı ,Betonarme Demircisi ve Isı Yalıtımcısı Ustalarının katılımı ile 23-24.Ağustos 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları tamamlandı.
Ahşap Kalıpçı,Sıvacı, Seramik Karo Kaplamacısı , Betonarme Demircisi ve Isı Yalıtımcısı ilk önce yazılı daha sonra mülakat sınavına girdiler ve ardından da yapımı devam eden bir inşaat alanına giderek uygulamalı sınava tabi tutuldular.
Sınavlarda başarılı olan ustalar mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanacaklar.

DÖVİZ KURU

info@dinartso.org.tr

2015 © Dinar Ticaret ve Sanayi Odası - Tüm Hakları Saklıdır.