MESLEKİ YETERLİLİK VE BELGELENDİRME SINAVLARI BAŞLADI

TOBB, MEYBEM A.Ş. ve DİTSO İşbirliğinde Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları Başladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteklediği MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi tarafından Odamız işbirliği ile  Ahşap Kalıpçı,Sıvacı, Seramik Karo Kaplamacısı ,Betonarme Demircisi  ve Isı Yalıtımcısı Ustalarının katılımı ile 23-24.Ağustos 2017  tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları başladı.

Yapılan mesleki yeterlilik sınavları üç aşamada gerçekleştirilecek. Belge almak isteyen Ahşap Kalıpçı,Sıvacı, Seramik Karo Kaplamacısı ,Betonarme Demircisi  ve Isı Yalıtımcısı  ilk önce yazılı daha sonra mülakat sınavına girecekler  ve ardından da yapımı devam eden bir inşaat alanına giderek uygulamalı sınava tabi tutulacaklar..

MEYBEM temsilcileri tarafından yapılan açıklamada, sınavlarda başarılı olan kişilerin, mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanacağı bildirilerek, şantiyelere artık belgesi olamayan ustaların giremeyeceği vurgulandı.

DÖVİZ KURU

info@dinartso.org.tr

2015 © Dinar Ticaret ve Sanayi Odası - Tüm Hakları Saklıdır.