İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMALARINDA TÜRKİYE-AVRUPA BİRLİĞİ KARŞILAŞTIRMALI ANALİZİ ULUSLARARASI ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Avrupa Birliği destekli Mermer Sektöründe İş Sağlığı Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Aknones Otel’de İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamalarında Türkiye-Avrupa Birliği Karşılaştırmalı Analizi Uluslararası Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya Odamız da katıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Çalışma Uzmanı Çağatay  KUYUCUile İtalya’da faaliyetlerini sürdüren PANDOLFİ Mühendislik firmasından Orlando Pandolfi sunum yaptı. Çalıştay, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı