ICDDA SAVUNMA VE HAVACILIKTA ENDÜSTRİYEL İŞBİRLİĞİ GÜNLERİ

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 05.08.2016 tarihli ve 114778 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda,Ostim Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nden aldığımız yazıda 11-13 Ekim 2016 tarihleri arasında Ankara ATO / Congresium Kongre Merkezi’nde Savunma Sanayi Müsteşarlığı himayelerinde, OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) ile Fransız organizasyon firması BCI'nın organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan SAVUNMA VE HAVACILIKTA ENDÜSTRİYEL İŞBİRLİĞİ GÜNLERİ etkinliğinde, dünya savunma ve havacılık sanayinin dev isimlerinin Türk firmaları görüşmelerde bulunacağı bildirilmektedir.

Üçüncüsü gerçekleşecek olan ve 3 gün sürecek etkinliğin ilk gününde Türkiye'deki Savunma Havacılık ve Offset Pazarının Panoraması konulu konferans gerçekleştirilecek olup etkinliğin 2. ve 3. gününde ise ikili iş görüşmeleri yapılacaktır. Orijinal ekipman üreticilerinin satın alma süreçleri ve tedarik zinciri politikaları üzerine çalıştayların da düzenleneceği etkinliğin son gününde katılımcılar sanayi gezisine de katılabilecektir.

Ayrıntılı bilgiye http://www.icdda.com.tr adresinden ulaşılabilinmektedir.

Saygılarımızla.