Hindistan-Avrupa 29 İş Forumu

Sayın Üyemiz,

TOBB’den alınan yazıda; Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu'nun yazısına atfen; Hindistan Dışişleri Bakanlığı ile Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FICCI) işbirliğinde,5-6 Mart 2018 tarihlerinde Yeni Delhi, Hindistan'da "4. Hindistan-Avrupa 29 İş Forumu" (IE29BF) gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu Forumda, beceri geliştirme, bilişim teknolojisi, tarım ve gıda işleme, akıllı şehirler, çevre dostu teknolojiler, yenilenebilir enerji, otomotiv ve otomotiv yedek parçaları ve tarım gibi sektörlerin ele alınacağı belirtilmektedir.

B2B görüşmelerin de gerçekleşeceği Forum ile ilgili detaylı bilgiye www.ie29bf.in web sitesinden ulaşılabileceği ve Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu Direktörü Rohit Sharma (rohit.sharma@ficci.com ) ile iletişime geçilebileceği belirtilmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.