Fransa JEC WORLD 2019 Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, İstanbul Ticaret Odası’nın yazısına atfen, Fransa’nın başkenti Paris’te her sene düzenlenen ve kompozit sektöründeki en önemli fuarlardan biri olarak kabul edilen JEC World Fuarının 12-14 Mart 2019 tarihlerinde düzenleneceği belirtilmekte ve Türk firmalarının katılımının İstanbul Ticaret Odası tarafından organize edildiği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, sektör mensuplarına avantajlı imkânlar sunabilmek amacı ile JEC WORLD 2019 Türkiye Milli İştiraki m2 katılım bedelinin tüm ana hizmetler dâhil 3.480 – TL/m2 olduğu ve Ticaret Bakanlığı teşvik işlemlerinin de İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edileceği iletilmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.