DÜNYA HELAL ZİRVESİ İSTANBUL 2019

Sayın Üyemiz,

Discover Events’ten Odamıza intikal eden yazıda; 28 Kasım – 01 Aralık 2019 tarihleri arasında 7.İİT Helal Fuarının ve Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019 organizasyonunun, Sayın Cumhurbaşkanımızın yüksek himayelerinde gerçekleşeceği bildirilmiştir.

Türkiye’yi, Helal piyasasının merkezi yapmayı amaçladığı vurgulanmış olan Dünya Helal Zirvesi ve eşzamanlı gerçekleşecek olan 7.İİT Helal Expo Fuarında, kurum ve kuruluşların yanı sıra, öncelikle gıda, turizm, finans, kozmetik ve diğer ilgili sektörlerden katılımcılarla birlikte tüm dünyada farkındalığın arttırılması hedeflendiği ifade edilmiştir.

Bahse konu etkinlik hakkında detaylı bilgi http://www.worldhalalsummit.com.tr/ link adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,