DİTSO UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

DİTSO & İŞ-KUR AFYONKARAHİSAR İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Dinar Ticaret Sanayi Odası ve İş-Kur Afyonkarahisar İl Müdürlüğü işbirliği ile İlçemizde KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi açılması ile ilgili protokol imzalandı.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ve İş-Kur İl Müdürlüğü arasında imzalanan ";Girişimcilik Eğitim Programları İşbirliği Protokolü" kapsamında 01 Kasım 2016 - 04 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Girişimcilik Eğitim Programına başvurular bizzat kursiyerler tarafından www.iskur.gov.tr adresinden 485194 nolu Kurs programına bireysel olarak giriş yapılması gerekmektedir.
Kursiyer seçmeleri 31 Ekim 2016 Pazartesi Günü Saat 10:00' da Dinar Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılacaktır. İlgililere önemle duyurulur.

Saygılarımızla..