DİTSO &TOBB ÇALIŞMA HAYATINDA İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

DİTSO &TOBB ÇALIŞMA HAYATINDA İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ      BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin Çalışma Hayatında İstihdam Seferberliği Kampanyası Kapsamında, Yeni Çıkan Kanunlar İşçi ve İşverenlerle ilgili teşvikler Hakkında Afyonkarahisar Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Samet FİDAN, Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Ahmet KARAKAYA, KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkez Müdürü Mustafa ÇANAKÇI ve Afyonkarahisar Kredi Garanti Fonu Müdürü Veli DOGAN’ın katılımları ile Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda 01.03.2017 Tarih ve Saat:14:00’de yapılacak Bilgilendirme Toplantımıza Tüm Üyelerimiz Davetlidir.

Saygılarımızla,

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası