DİTSO ELEKTRONİK BELGE DAĞITIM SİSTEMİNE GEÇTİ..

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan UYAN, TOBB tarafından başlatılan elektronik belge dönemine dahil olduklarını belirtti.

Odanın sadece aidat toplamakla görevli olmadığını belirten UYAN, üyelerinin işlerini kolaylaştırıcı her türlü çalışmayı oda olarak üstlendiklerini söyledi.

TOBB tarafından hayata geçirilen elektronik belge dönemine Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak geçtiklerini belirten UYAN, şunları söyledi:

"Elektronik belge vermeyle ilgili olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin çalışmaları sonucunda Oda personelerimiz Ankara’ya giderek eğitimlerine katıldılar. Artık her üyemiz ihtiyacı olan belgeyi odamıza gelmeden temin edebileceklerdir. Bu sistem ile elektronik ortamda evrakların alınabildiği, aidatların yatırılabildiği bir döneme DİTSO geçmektedir."