DİNAR EĞİTİM İÇİN BİRLİKTE

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksek Okulunda (MYO) üniversite öğrencilerinin ve eğitim, öğretime ilişkin bazı sorunların görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildi.

Dinar MYO Müdürü Dr. Hayretin Ertan başkanlığında toplanan heyet öğrencilerden gelen sorunları da tek tek konuşarak çözüme kavuşturulması hususunda gerekli adımları attı.

Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunun da açılmasıyla öğretimi, öğrencileri ve iki ayrı okulu ilgilendirecek bir dernek kurulması yönünde de bazı kararların alındığı toplantıya, DİTSO  Başkanı Abdullah Bağırkan, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı, Ömer Faruk Efe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Dinar Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Orta Okulu Müdürü Mehmet Öztürk, Dinar Belediye Meclis Üyesi Erkan Kırtaş, Dinar Bilim Ve Sanat Merkezi Müdür Yardımcısı Ömür Özçelik, Dinar MYO Müdür Yardımcıları, Öğretim görevlisi Süleyman Yarıkkaya ve Cemal Hakan Dikmen, Okul Sekreteri Ruhi Yüksel ve DİTSO Genel Sekreteri Tansu Kurt katıldı.

Yapılan toplantıda, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğünün 2019-2020 sezonunda öğrenci almaya başlayacağı, 4 Yıllık Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunun ise iki bölümde 80 öğrenci alacağı belirtildi.

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.