Bosna Hersek İhale Duyurusu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Bosna Hersek Ankara Büyükelçiliği’nin yazısına atfen, Saraybosna merkezli olan Hidrogradnja A.Ş. firmasının mal varlığının satılmasına ilişkin bir kamu ihale duyurusu yapıldığı belirtilmekte ve duyuru ile birlikte diğer detaylar Bosna Hersek Dışişleri Bakanlığından temin edilmekle buradan sunulmaktadır.

İlgili firmanın mal varlığının satışı 14 Kasım 2019 tarihinde saat 12:00’de Hidrogradnja merkezinde aleni müzayede usulü yapılacak olup, ilgilenen şirketlerin aşağıda belirtilen yetkili ile temasa geçmesi beklenmektedir.

Cenita Özgüner, Bosna Hersek Büyükelçiliği
E-posta: cenitaozguner@gmail.com