Birlik Başkanı Sn: Hisarcıklıoğlu’na İspanya Sivil Liyakat Nişanı Encomienda Payesi Verilmesi Töreni

Sayın üyelerimiz;

Türkiye-İspanya iktisadi ve ticari ilişkilerine katkılarından dolayı, İspanya Kralı VI. Felipe adına İspanya’nın Ankara Büyükelçisi Juan Gonzalez Barba tarafından Birlik Başkanı  M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na İspanya Krallığı Sivil Liyakat Nişanı Encomienda Payesi verilecektir.

İspanya Sivil Liyakat Nişanı Encomienda takdim töreni 27 Haziran 2019 Perşembe günü 11:00 – 13:00 saatlerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği hizmet binasında gerçekleştirilecektir. Programa katılmak isteyenlerin http://ispanya.tobb.org.tr adresinden kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.