BIA YATIRIM FORUMU – GÜRCİSTAN

Sayın Üyemiz,

İlgi : 16.03.2018 tarih ve 4574 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yazısına istinaden BIA Yatırım Forumu – Gürcistan Fırsatları Ülkesi” etkinliğinin, 15 Mayıs 2018 tarihinde Tiflis Radisson Blu Iveria Otel’de gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

500’den fazla iş insanının katılımının beklendiği belirtilen etkinliğe ilişkin detaylı bilgi, program ve katılım koşulları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin web sitesi (www.tobb.org.tr)  “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Gürcistan bölümünde yer aldığı bildirilmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Saygılarımızla.