Avrupa Birliği Çevre Ödülleri 2017 Türkiye Programı Başvuruları Hk

SAYIN ÜYELERİMİZ

İLGİ :17.05.2017 Tarih ve 8136 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği;

Avrupa Birliği Çevre Ödülleri 2017 Türkiye Programı Başvuruları Hk.

Avrupa Birliği (ab) üyesi 28 ülke ve Türkiye’de sürdürülebilirlik ve inovasyon konusunda başarılı çalışmalarıyla ön plana çıkan işletmelere verilen Avrupa Birliği çevre ödülleri çevresel sosyal ve ekonomik konuları bütüncül bir şekilde yöneten işletmelerin yenilikçi uygulamalarını ödüllendirmeyi hedeflemektedir. Firmalar; Yönetim Ödülü, Ürün/Hizmet Ödülü ve Süreç ödülü olmak üzere başvurularına göre toplam 3 kategoride ödül almakta ve Türkiye’de dereceye giren firmalar AB düzeyinde yarışmaya hak kazanmaktadırlar.

Ödüllerin Türkiye programı Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile düzenlenmektedir.

Son başvuru tarihi 30 Haziran 2017 Cuma olan yeni dönem ödül programına başvuru ve ayrıntılı bilgi için www.rec.org.tr/projeler/abco web sitesi ziyaret edilebilir.