AİD İş Forumu İlgi

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan borsamıza gönderilen 15.04.2019 tarih ve 4183 sayılı yazıda;

İlgide kayıtlı yazıda, ülkemizin üyesi olduğu Asya İşbirliği Diyaloğu (AİD) Dışişleri Bakanlar

Toplantısı nın 30 Nisan - 2 Mayıs 2019 tarihlerinde Doha da düzenleneceği belirtilerek, söz konusu toplantı çerçevesinde 2 Mayıs 2019 tarihinde bir İş Forumu nun gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

"KOBİ ler – Sürdürülebilir Ekonomik Refahın Yeni Gücü" teması ile düzenlenecek olan İş Forumu nda küçük ve ortak ölçekli işletmelerinin rolü ile iş hayatında başarının yeni anahtarı olan yaratıcılık ve inovasyon konularının ele alınması öngörülmektedir.

Forumu nun ikinci yarısında ayrıca, inşaat ve lojistik, gıda ve tarım, elektronik ve bilişim, turizm ve otel işletmeciliği, sağlık endüstrisi, bankacılık ve finansman alanlarında ikili görüşmelerin yapılması planlanmaktadır.

2 Mayıs 2019 tarihinde 08:00-09:00 saatlerinde yerinden kayıt yapılan Forumun taslak programı

Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.

Detaylı bilgi için Katar Ticaret ve Sanayi Bakanlığı yetkilisi ile (Mr. Saleh Al Banai, Etkinlik

Sorumlusu - Halkla İlişkiler ve İletişim Departmanı, Cep: +974 7777 7639, E-Posta: salbanai@moci.gov.qa) iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.