9. Uluslararası İş Sağlığı Güvenliği Kongresi

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Boralar Birliğinin 13.04.2018 tarih ve 6080 sayılı yazısı;

” İş Sağlığı ve Güvenliğinde Koordinasyon ile İş Birliği” ana teması altında proses güvenliği, risk yönetimi, davranış birimleri ve ergonominin de aralarında bulunduğu 31 ana başlıkta iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili konuların değerlendirileceği 9. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi, 6-9 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Kongreye; birçok ülkeden alanlarında öncü akademisyenler, uzmanlar, konu ile ilgili uluslararası kuruluşlar, üniversiteler, meslek odaları ve benzeri sivil toplum örgütleri temsilcilerinden oluşan yerli ve yabancı katılımcıların iştiraki beklenmektedir.

Katılım için http://www.tioshconference.gov.tr/ adresinde yer alan online kayıt alanından kayıt olması gerektiği bildirilmektedir.

Saygılarımızla,