3. İran Maden ve Maden Endüstrisi Toplantısı Hk

22.3.2018 , Sayi : 1072, Sirküler No : 176​

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin, 21.03.2018 tarihli ve 4902 sayılı yazısı

İlgi yazıda, İran İslam Cumhuriyeti Büyükelçiliğinden alınan Notaya atfen, 3. İran Maden ve Maden Endüstrisi Toplantısı'nın (3rd IMIS 2018), uluslararası şirketler arasında irtibat ve işbirliği ortamını sağlamak ve İran'a yabancı yatırımları çekmek amacıyla, İran İslam Cumhuriyeti Madenler ve Maden Sanayini Geliştirme ve Yenileme Kurumu tarafından, 2-3 Temmuz 2018 tarihlerinde Tahran'da düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu toplantı ile ilgili detaylı bilgilere www.iicic.com/imis2018 internet sayfasından ve imis@iicic.com elektronik posta adresinden ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Bilgilerinize arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,