1. Endüstri ve İşletme Mühendisliği Kongresi - 12. Endüstri ve İşletme Mühendisliği Kurultayı Hk.

Sayın Üyemiz,

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesi'nden alınan yazıda, subeleri tarafından 5 - 7 Aralık 2019 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi'nde 1. Endüstri ve İşletme Mühendisliği Kongresi - 12. Endüstri ve İşletme Mühendisliği Kurultayı yapılacağı bildirilmiştir.

Yazının devamında; Son yıllarda giderek iş ortamına entegre olan yüksek teknolojili, internete bağlı nesneler ve artan otomasyon düzeyi ile birlikte oluşan akıllı fabrika kavramı ve bu kavram etrafında endüstri ve işletme mühendislerinin gelecekte yapabilecekleri işleri değerlendirerek, bu değerlendirme kapsamında Üniversiteler ile Sanayinin görüşlerinin elde edilmesi amacıyla "Akıllı Endüstriler ve Endüstri-İşletme Mühendisliğinin Geleceği" başlığıyla Kongre ve Kurultay gerçekleştirileceği ifade edilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

SAYGILARIMIZLA